За мен

За мен

Първо нека обясня какво са междуличностните отношения. Казано на достъпен език това са всички взаимоотношения между хората.

Такъв вид междуличностни отношения са: отношения между мъж и жена в брака , сексуалните , родителските , бизнес отношенията и т.н.

Моята задача е да Ви помогна да постигнете баланс във всички възможни сфери на общуването.

Създаването на този проект идва от идеята за едно ново човечество!

Също така искам  да достигна до дълбините на всяка човешка душа , ум и сърце на всеки мой клиент.

Цялостна трансформация на подсъзнанието, което от своя страна ще даде нова визия в човешкото съзнание! По този начин влошените човешки взаимоотношения ще се подобрят. Живеем в тежки времена и се нуждаем СПЕШНО  от самосъзнание тоест, да мислим по следните въпроси:

Какво сме ние? Какво трябва да правим? Какво означава да се мисли правилно?

Как да живеем , така че да сме щастливи, умни , красиви и пълни с жизнена енергия?

Нуждата от правилната мисъл във всеки един момент от нашия живот!

- Готов съм да вложа цялата си жизнена енергия в това да живеем колкото е възможно по-добре  и да бъдем по- здрави , но не само на физическо ниво , а и на душевно .- 

 

С Ваша помощ ще изградим един нов по-красив свят, но не само външен , а много по-ценният ВЪТРЕШЕН ХРАМ!

Все повече хора започват да усещат, че не всичко е материално , все повече чувстват загубената на енергия , която изтича безсмислено и отслабва душите ни .

Аз смятам , че това е начало на голямото пробуждане, този свят ще претърпи огромна промяна и лично АЗ ще съдействам за това!

 

Тук искам да споделя с Вас нещо , което трябва много добре да прочетете , не да преминете през думите, а да проумеете добре написаното.

За да стигна до тази бизнес идея или казано по-скромно да открия своето вътрешно призвание, ми отне 13 години в четене, мислене , наблюдение, анализ , тестове във реална среда и т.н….

Всеки мой клиент трябва да бъде наясно , че всяка промяна в живота ни изисква от нас много усилия и качества . Нека стане ясно , че тук не говоря просто за изграждане на нови навици, които в повечето случаи можем да формираме в рамките на 21-90 дена! Тук говоря за промяна на цялото подсъзнание , която ще даде нов живот на Вашето съзнание !

Ще са необходими някои качества , като основни бих посочил ВЯРА В СЕБЕ СИ, ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА , ОСЪЗНАВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕШКИ, но най-важното си остава ВОЛЯТА , която е основно гориво за всички останали качества! Сигурен съм , че всеки един от Вас , който се свърже с мен , ще притежава тези личностни качества!